lauantai 29. lokakuuta 2022

Pienesti Halloweenia




Vaikka Halloween rantautui suomeen monia vuosia sitten, se on monelle edelleen hieman tuntematon juhla. Viime vuonna taisimme herkutella Pandan oranssilla Halloween suklaalla, joka oli ainoa ko. juhlaan viittaava juttu. Tänä vuonna ajattelin koristaa kotia diy ajatuksella - mutta edelleen vain pienesti. 

Haamukynttilään et tarvitse, kuin kaksi asiaa: Mustan permanentti tussin sekä kruunukynttilän. 

Korkki auki ja piirtämään kynttilälle haamun kasvot, arpia tms mitä itse haluat. Ja tadaa, valmista tuli ! Punaisella tussilla voisi piirtää punaiset silmät, pirun, verta tai vaikkapa haavoja. Ideaa voi jokainen jalostaa haluamallaan tavalla.


Seuraava idea on yhtä helppo ja nopea toteuttaa, kuin edellinenkin. Nyt nimittäin tehdään muumiokynttilöitä - lapset olivat ihan innoissaan näiden kavereiden kanssa. 

Tarvikkeet ovat seuraavat: lasipurkkeja, sideharsoa, silmiä ja hieman liimaa. 

Sideharson päähän hieman liimaa ja aletaan kierittämään sitä lasipurkin ympärille - me aloitimme kierityksen alhaalta. Kun harsoa on riittävästi, katkaistaan se ja jälleen päähän hieman liimaa. Sitten liimataan silmät - yksi, kaksi, monta, isoja vai pieniä vai molempia. Päätä Sinä !

Meillä ei kynttilälaatikossa sattunut olemaan yhtään led tuikkua, joten laitoimme sisälle aidot tuikut. Kun nämä palavat loppuun, täytyy käydä hankkimassa led versioita. Turvallisempaa niin. 


NÄISTÄ TULI AIKA KIVOJA, VAI MITÄ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti