maanantai 6. heinäkuuta 2020

Pienen asunnon tupakeittiö, Marimekko twistillä


marimekko, puffi
marimekko, puffi istuintyyny
Marimekon Unikko kuosin puffi istuintyyny, joka on siis rahi - pitkään unelmoitu ja odotettu. Tuntuu, että vasta nyt tupakeittiö sai tilat yhdistävän tekijän. Marimekolla oli tilauksen teon aikaan pitkä, max kolmenkymmenen arkipäivän jono, joten rahin lähetystä sai odotella useamman viikon, johon luonnollisesti vielä postin toimitusaika päälle. Mutta, ei sellaisesta jaksa enää välittää, sillä paketti tuli hyvin pakattuna perille... I love it !

pyöreä ruokapöytä, jysk

valkoinen ruokapöytä, pyöreä, jysk

Keittiön puolella vaihtoon lähti ruokapöytä. Edellinen olisi muuten ollut täydellinen diy tuotos, mutta mies sai pöytälevystä maalauksen yhteydessä kieron. Se ns. nosti yhtä jalkaa, kuin uros koira lenkillä. Ei ollut ollenkaan harvinaista, että kahvi läikkyi kupista, kun joku istui tai nousi pöydän äärestä. Lasten kanssa täysi katastrofi - kodin häpeäpilkku. Sitä ei puolen vuoden jälkeen enää yksinkertaisesti vain jaksanut. 

Alkuperäisesti etsinnässä oli jatkettava pyöreä ruokapöytä. Sellaista yksilöä ei tähän hätään löytynyt, joka olisi mahtunut budjettiin sekä täyttänyt toiveet. Oli siis mietinnän paikka - jatketaanko vanhan pöydän kanssa vai jätetäänkö toivelistalta jotain pois. Näin ei enää voinut jatkaa, joten päätös oli hyvin selvä - listalta tippui jatko-ominaisuus pois. 

Samaan aikaan kävin Jyskin verkkokaupassa tarkistamassa ruokapöydän tuolien materiaaleja, jolloin huomasin samaisessa kuvassa olevan ihan ok näköisen pyöreän pöydän (lue: kuva siitä löytyy täältä). Ei mikään unelma, mutta ajaisi varmasti asiansa. Päätimme siis hankkia pyöreän Jeging ruokapöydän, Jonstrup tuolien kaveriksi.

marimekko, keittiö, pieni keittiö, peppelina
Montaa kuvaa keittiöstä en olekaan blogiin laittanut, koska mitä siitä voi sanoa - vuokra-asunnon peruskeittiö. Muutamilla mieleisillä jutuilla siitä saa siedettävän tilan, jossa päivittäin kokkailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti