sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Missio sohva

Niin se on, että kaikki tulee joskus tiensä päähän - näin kävi meidän kulmasohvalle. Luulimme muutama vuosi sitten ostavamme aidon nahkasohvan, mutta näin ei oletettavasti asian laita ole. Reklamointiin tarvittaisiin kuitti, jota tuskin enää löytyy. Korjaaminen tuntuu mahdottomalta ratkaisulta, koska korjattavia kohtia on enemmän, kuin kahdessa kädessä sormia. Sohvakaupoille on siis lähdettävä.

Se on selvä, ettei nahkasohvaa, aitoa tai keino, tähän talouteen uudelleen tule - ei ainakaan ihan heti. Palaamme siis kangassohvaan.

Oma unelma sohvani on Hakolan Re-Lazy, mutta siihen ei budjetti taivu, joten joudun kääntämään katseeni muualle. 



Yksi Ikean Söderhamn oli mökillä. Se ei kestänyt mökkiläisiä toivotulla tavalla, joten lähti vaihtoon. Tämän tapauksen johdosta, en usko, että Ikean valikoimista sohvaa enää kotiin valikoituu. 




Ihastuin Veken kalusteen Scandic 3-istuttavaan, vaaleanharmaaseen kangassohvaan. En ole kuitenkaan painanut ostoskori nappia, sillä tämänluokan ostoksen mielellään näkisi ennakkoon.

Ei voi olla huomaamatta yhtä piirrettä, joka kuvista käy ilmi... Huomaatteko? Kaikki miettimäni vaihtoehdot muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Toki, materiaalit ja myös istumatuntuma on varmasti erilainen. 

Ei auta muu, kuin jalkautua lähipaikkakuntien huonekaluliikkeisiin. Ainakin nyt tiedän mitä lähdemme etsimään - kapeilla, mustilla jaloilla olevaa, vaaleanharmaata, 3-istuttavaa kangassohvaa. 



Kuvat: Hakola / Ikea / Veke

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaisi tietää miksi ikea Söderhamn ei kestänyt teillä mökillä? Meillä nimittäin juuri suunnitelmissa ostaa tuo samainen mökille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nimetön !

      Kommentteihin vastaamisessa on ollut bloggerin päässä ongelmia, joten toivotaan että nyt tulee perille :)

      Ikean Söderhamn sohvan pehmusteet eivät pysyneet ryhdikkäänä ja runko alkoi jo hieman kitisemään istuttaessa ja noustessa. Näin mökkivuokraus käytössä päällisien pesu, kuivattaminen sekä takaisin paikalleen laitto olivat paljon aikaa (ja hermoja) vievä operaatio, joten puhalsimme pelin poikki.

      Poista