lauantai 6. huhtikuuta 2019

Katseen kestävät kierrättäjäteveryday design, lehtiteline, kierrätyskassi


Tämä Everyday Designin yhdistelmä syntyy juuttikassista sekä paperikassitelineestä tai minulle uutuutena markkinoille tulleesta monitoimitelineestä. Monitoimitelineessä voit säilyttää esimerkiksi polttopuita tai lehtiä. Irroitettava pohja.

Kaunis yhdistelmä, jota ei todellakaan tarvitse sulkea kaapinovien taakse piiloon. Katseen kestävä ja varmasti toimiva yhdistelmä.

brabantia, kori.fi, Bo Touch Bin lajitteluroski, kierrätyskierrätysastia, brabant

Brabantialta löytyy kätevä apu lajitteluun. 

Kattavin valikoima löytyy Brabantian maahantuojalta eli osoitteesta kori.fi

Tämä Bo Touch Bin lajitteluroskis ahmaisee sisäänsä 2 x 30 litran verran lajiteltavaa. Kansi avautuu kevyellä kosketuksella, joten vaikka kumpikin käsi olisi varattu, niin esimerkiksi kyynerpäällä kantta koskettamalla saa kannen auki. Roskiksen pohjassa on lattiaa naarmuilta suojaava rengas, joka estää lattialla liukumisen. Saatavana on myös malli, jossa jalat.

Uskon, että tämä systeemi olisi tarpeeksi suuri, neljän hengen talouteen. Ainoa vaikea kysymys vain on - musta vai valkoinen(?) 

biojäte astia, brabant
biojäte astia
Kierrätetäänkö Teillä myös biojäte?

Miellä on reilun vuoden verran näin tehty ja koen, että se kuuluu tiiviisti perheemme kierrätykseen. Jopa lapset ovat oppineet, mikä kuuluu biojätteeseen ! Myös vuokrataloyhtiömme kannustaa biojätteen keräämiseen. 

Hävettää oikein myöntää, mutta olen kerännyt kertyvän biojätteen 10 litran ämpäriin, jossa kansi. Nykyinen koko on hieman liian suuri, sillä ämpäriin kestää kerryttää biojätettä ja se alkaa tietysti tuoksahtaa, jonkin ajan kuluttua.

Siksipä valintani olisi Brabantian Sort & Go biojäteastia 6 litraa, harmaa. Se on juuri sopivasti muutaman litran pienempi, kuin nykyinen "järjestelmäni", sekä selkeästi paremmin varusteltu. Astioissa on nostettava kaulus, jonka alle pussit sujahtavat. Lisäksi kansi on hajutiivis ja sen luvataan pysyvän auki, työskentelyn ajan. 

Tuoteinfossa kerrotaan, että siinä on myös tukeva kahva ja pohjassa kaato-otteelle kohta. Seinäkiinnitys mahdollinen. Tarvittavat osat mukana.

Muut valittavissa olevat koot ovat 12 sekä 16 litraa. Brabantian tuotteille luvataan 10 vuoden takuu.

brabantia, biojäte

Kuvat: everydaydesign.fi / kori.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti