keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Valokuvausvaatteet päiväkotiin

Koska hoitopäiviin kuuluu leikkiä, juoksua, konttaamista sekä ulkoilua, en lähtenyt istuttamaan pojan ylle minkäänlaista kauluspaitaa, farkkuja tai edes prässättyjä housuja. Päiväkodissa ollaan muutenkin mukavissa, pehmoisissa vaatteissa, jotka kestävät vaihtuvat aktiviteetit, niin miksi valokuvaukseen pitäisi laittaa ns. hienommat vaatteet päälle. Jotkut vanhemmat niin tahtovat ja suotakoon se Heille, mutta itse en lukeudu tähän ryhmään.

Tilasin Tarkkatikki nimiseltä yritykseltä, pitkähihaisen Traffic autopaidan. Paita on yhden koon suurempi, mitä verkkokaupasta saa ja lisäksi vielä pitkähihainen eli erillisestä pyynnöstä sellainenkin on mahdollista. Koko on nyt just hyvä, mutta kesän jälkeen se on todennäköisesti jo pieni. Lapsemme kasvavat uskomatonta vauhtia - odottelen edelleen, että kasvu hieman tasoittuisi. 

Paidan materiaali on uskomattoman pehmeää ja sen päälle pukemisesta ei koitunut minkäänlaista "luikertelua" - tiedättehän sen hetken, kun lapsi ei halua pukea vaatteita päälle, luikertelee pääaukon alta pois ja sanoo että paita on kova. Poikamme hyväksyi paidan heti omakseen ja jopa halaili sitä tyytyväisenä. 


Yhdistin sen kanssa mustat verkkarit ja saman väriset sukat, mitä autojen kuviointi on. Ihan kivan näköinen yhdistelmä tuli - sekä poika, että äiti ovat tyytyväisiä.

Kuvat otettiin kuluvan viikon alkupuolella, joten tietoa valmiista kuvista odotellaan edelleen. Jännittää !

Ps. Blogiyhteistyön tuloksena tarjoamamme etu on edelleen voimassa, Tarkkatikin verkkokaupassa. Ja etu kuuluu näin: 


Kaikki Tarkkatikin LASTENVAATE 
tilaukset, ILMAN toimituskuluja koodilla: 
Traffic2019 
(koodia voi käyttää vain kerran) 

Etu on voimassa 
ÄN-YY-TEE-NYT, 
aina 30.4 saakka. 

Verkkokaupan valikoimaan pääset suoraan
TÄSTÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti