tiistai 22. syyskuuta 2020

Syksyä olohuoneessa

Niin ne syksyn värit ovat hiippailleet sisustukseen. Jo muutaman tekstiilin vaihdolla saa kivasti näkyviin vuodenaikojen vaihtelut. On ihanaa illalla sipsutella villasukilla ja kääriytyä torkkupeittoon sohvalle, katsomaan televisiota. 


Viime aikoina olen harrastanut kirppistelyä urakalla. Ensin otin oman pöydän viikoksi, joka kuitenkin venyi kahdeksi viikoksi. Sain ihan hyvin myytyä, meille jo tarpeetonta pois ja loput vein hyväntekeväisyyteen. Olin jo pöydän varatessani päättänyt, etten tuo tavaroita ja muita enää takaisin kotiin. 

Oman pöydän jälkeen on tullut lähdettyä kirppiselle kiertelemään ihan muuten vain. Jo ensimmäisellä kerralla mieleen jäi eräs valkoinen, seitsemän polttimoinen kattovalo. Mieleni ei jättänyt valaisinta rauhaan, joten lähdin sitä vielä kerran katsomaan. Seuraavaksi huomasin kantavani sitä kirppiseltä kotiin ja vielä samana iltana, se oli olohuoneemme katossa. 

Valaisin on ehkä paras ja tarpeellisin kirppishankintani, kautta aikojen !

Huone suorastaan huutaa mattoa, joten sellainen piti löytää. Harkitsin harmaata sekä valkoista karvalankamattoa. Käytin lattialla kaikkia mahdollisia mattoja ja yhtä jopa varastosta, mutta ei... 

Sitten se löytyi - Askon pyöreä Lehto juuttimatto ! Mattoja on saatavana kolmessa eri koossa. Tilasin samantien 160 cm olohuoneeseen sekä 200 cm ruokapöydän alle. Saa nähdä, miten jälkimmäisen maton käy lapsiperheessä. Välillä N:ltä tippuu ruokapöydän alle lihapulla jos toinenkin, sekä muutama kurkkusiivu. Juuttimatto pääsee arkielämän tosi testiin. Reilu kaksi viikkoa mattojen saapumisessa pitäisi kuulemma kestää, joten odotellaan odotellaan...



2 kommenttia:

  1. Itseänikin alkanut miellyttämään kovasti kotona tuo ruskea/okranväri sisutuksessa, on kyllä niin ihanat syksyiset värit teillä<3 piristää kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista <3 Syksyn tullen tekee mieli vaihtaa sävyt astetta syvempiin. Tunnelmallista syksyä !

      Poista