sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Vähänkäytetty.fi ja laverisängyn etsintää


kuvan käyttöoikeudet, yksinkertaisesti koti
Syksy on pyörähtänyt käyntiin jo jokunen aika sitten. On ollut ihanaa polttaa kynttilöitä, nauttia mummun leipomista korvapuusteista, maistella marjoja, kuunnella myskyisää säätä ja ihastella luonnon värejä. 

marimekko, hay, pihlaja, moderni koti, parveke, syksy, fall

Sain jossain vaiheessa ähkyn kaikesta, mikä liittyi vähänkin sisustamiseen. Lopetin kaikkien sisustusohjelmien katselemisen, lakkautin myös lehdet. Pidin reilun mittaisen vapaan kaikista somealustoista ja eipä tullut blogiinkaan kirjoiteltua. Tuntui että "takki on tyhjä" - ei ollut mitään sanottavaa. Onko kukaan muu tuntenut samoin? 

meriheinä, heinä, syksy, fall

kanerva, luonto, suomi, metsä, syksy, fall

metsä, luonto, syksy, fall, sammal, tyrni, moderni koti

pihlaja, syksy, fall, luonto, suomi

juustokakku, vadelma, kakku, syks,y, fall, hand made, hay, parveke, moderni koti

moderni koti, valkoinen sisustus, pioneer, stereot, multi candle pin, syksy, fall, talvi, winter, artek, ikea

Mitä sillä välin olen sitten tehnyt? 

Olen muun muassa lähettänyt Vähänkäytetty.fi nettikirpparille myytävää - nyt jo useammankin kerran. Viimeisin lähetys lähti viime viikolla, joka ei ole vielä ehtinyt listoille. Onhan siinä kuvattavaa ja tekstien laitto aikaavievää, kun itse myy (en siis käytä Myy Helposti -palvelua), mutta laaja näkyvyys sekä pitkä myyntiaika, kuin mitä ns. normaali kirppiksellä pitäisin myyntipöytää. Pitkän myyntiajan lopuksi, lahjoitan myymättä jääneet hyväntekeväisyyteen. Koen, etten tarvitse niitä enää takaisin, kun olen jo kerran luopunut. Näin todennäköisesti ne tuottavat iloa vielä jollekin muulle. 

Marimekko keräilystä olen ehtinyt hankkimaan vasta yhden ison lautasen, mutta aikaa on onneksi vielä.

marimekko, suomi100, tiiliskivi, sieni, syksy, fall, luonto, kartell conponibili
marimekko, suomi100, ikea, marimekko keräily, kanerva, marjakanerva, syksy, fall, winter, talvi, kartell, componibili

kalajoen hiekat, syksy, fall,


auringonlasku, hiekkaranta, meriheinä, heinä, syksy, fall

Olemme asuneet puolison kanssa reilusti varmaan jo pari vuotta olohuoneessa. Kokemuksesta voin sanoa, ettei 77 neliön vuokra-asunto taivu neljän hengen perheen kodiksi, johon sattuu kuulumaan tyttö sekä poika - molemmat hankalassa iässä, samaan aikaan. 

Ollaan päätetty, että olohuoneessa majapaikkaa viettävä jenkkisänkymme saa lähteä ja olosuhteiden pakosta tilalle tulee levitettävä laverisänky - puolison selkää tukevilla patjoilla. Luulin jo löytäneeni etsivämme eräästä Keravalaisesta nettihuonekalukaupasta, mutta koska asiakaspalvelu oli ala-arvoista, etsintä jatkuu. Muistakaa, että asiakas voi valita, mitä yritystä rahoillaan tukee. 

Otan siis ilolla vastaan vinkkejä, kokemuksia yms levitettävistä laverisängyistä, 90x200 cm - koska, pitkä mies. Ja ennen, kuin joku ehtii henkäistä, niin kyllä - parvekkeeltamme löytyy yksi tällainen laveri, mutta se ei ole niin hyväkuntoinen, että siinä voisi nukkua joka yö. 

2 kommenttia:

  1. Mitähän heiniä lie tuossa ekassa kuvassa? Kalajoella ole joskus nähnyt en juuri muualla. Olen laverisänkyjä nähnyt kierrätyskeskuksissa paljonkin, jos sellainen löytyy teiltä päin niin kannattaa tsekata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piitu !
      Heinät taitavat olla meriheinää. Täällä ei kierrätyskeskusta ole ja yksi pelastettu laverisänky jo löytyy. Luulen, että tällä kertaa etsitään uutta. Kiitos kuitenkin kommentista 😊 Ihanaa syksyä !

      Poista