perjantai 22. maaliskuuta 2024

DIY Pääsiäinen: Betonimunat, asetelmat ja virpojien palkkapussi

 

marimekko, pääsiäinen, mignon, easter, suklaamuna, fazer

Pääsiäinen tietää meillä suklaamunia, rairuohoa, tipuja sekä tuoreita kukkia. Samaisen juhlan aikoihin perheen miesväellä on peräkkäisinä päivinä syntymäpäivät. Saamme siis herkutella kaiken suklaan jälkeen myös kakulla ! 

Itselle, jo lapsuudesta tuttu, Fazerin Mignon manteli-pähkinänoudat munat tuovat pääsiäisen - niitä täytyy ostaa joka vuosi. 

Koska tänä vuonna istutimme perheen nuorison kanssa rairuohoa ja kasvu on vielä kesken, niin jaan muutaman kivan diy vinkin, joita ehtii vielä ennen pääsiäistä tehdä.

pääsiäinen, diy, tuliainen, easter, tuliainen, muistaminen, virpojat

pääsiäinen, easter, asetelma, betoni betonimunat, diy, asetelma, sisustus, askartelu

Juhlapyhien aikaan käydään paljon kylässä. Joten olisi varmasti kiva, jos se pieni tuliainen on sujautettu kaupan valmiiseen paperipussiin. Joka puolestaan on saanut suhteellisen helpon askartelun jälkeen uuden, pääsiäismäisen ilmeen - kanahan se siinä !

Älkäämme toki unohtako, pian ovien takaa iloisesti loruja lausuvia virpojia. Heidän palkan voisi myös sujauttaa näppärän näköiseen paperipussiin. Yllätys sisällöstä säilyy pidempään, koska heti palkan saatuaan ei näe mitä palkaksi sai. Idea taipuu erinomaisesti myös tarhahenkilökunnan, naapurin tms pieneksi muistamiseksi.

Myös asetelmat syntyvät näppärästi valmiista tuotteista. 
Hieman jonkinlaisia risuja lenkkipolulta tai omalta pihalta, oman maun mukainen astia ja valmiita munia sekä höyheniä kaupasta. Valmis !

Kananmunan kuorista saa tehtyä kynttilöitä. Toki, lähelle aidon näköisiäkin on kaupoissa näkynyt.

pääsiäinen, diy, askartelu, easter, koti, sisustus, sisustaminen, kynttilät

betonimunat, diy, askartelu, pääsiäinen, kotiliesi, easter, koti, juhla

Betonimunat ovat tämän pääsiäisen hitti. Niitä aion itsekin heti ensimmäisenä kokeilla tehdä.

Tämä Kotilieden betonimunat ohje oli selkeä ja kuvat hyvät, joten jaan sen myös Teille. Tarvikkeetkin löytyvät melkein kaikki meidän jokaisen kodista.

inspiroivia diy hetkiä !





Photo: yksinkertaisesti koti, pinterest.com, trendenser.se / camillestyles.com / kotiliesi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti