maanantai 12. huhtikuuta 2021

Fiilistelyä parvekkeella




Täällä pohjoisessa tuli tänään räntää, mutta se ei estä fiilistelemästä kevättä tai ehkä jopa kesää. Vihreää tulee tänäkin vuonna parvekkeelta löytymään, mutta kukkien osuus jää minimiin - kastella sai urakalla ja se alkoi tuntumaan suhteellisen työläältä.

Tämän vuoden hitiksi näyttäisi muodostuvan pop corn tai enemmän suomalaisittain sanoen maissin siemenien istuttaminen ruukkuihin. En missään nimessä voi jäädä näin mielenkiintoisesta kokeilusta pois, joten suunnitelmana on paikallisen rautakaupan maatalous osastolla piipahtaminen. 



Ennen sitä voin vielä fiilistellä viimevuoden heiniä. En heittänyt niitä biojätteeksi ennen talvea, sillä ajattelin yrittää herättää ne henkiin keväällä. Nyt on hetki koittanut ja näyttää siltä, että neljästä heinästä ainakin kaksi, olisi heräämässä eloon. Seuraavien viikkojen aikana on siis tiedossa paljon seurailua ja ehkäpä jopa ilon kiljahduksia.

Laveri, joka ajaa daybedin virkaa, tulee saamaan jossain määrin uudet tyynynpäälliset - valkoiset olen ainakin myynyt ja turkoosi saa väistyä muiden värien tieltä.

Kirppispöytää on myöskin tulossa - ajattelin, että jos kuukauden päästä kokeilisi sellaista extremeä. 

Toivottavasti tuleva kesä on lämmin - mutta kuitenkin pienillä suurilla muutoksilla höystettynä...







Kaikki postauksen kuvat ovat omiani ja jo aikaisemmin instagramissa julkaistuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti