lauantai 2. tammikuuta 2021

Seinäkalenteri 2021

Niin on heitetty vuodelle 2020 hyvästit ja otettu uusi vuosi avosylin vastaan. Toivottavasti se tuo paljon positiivisia asioita. 

Yksi erittäin tärkeä juttu, vuoden vaihtuessa on luonnollisesti kalenteri. Olen muutaman viimeisen vuoden aikana tulostanut HiMa Designin seinäkalenterin. Tänä vuonna kuvitus on kasviaiheinen - jokaisen kuukauden kohdalla on kaunis, herkkä käsinpiirretty kukka tai oksa. 

Se on meidän kaikkien ulottuvilla, täysin ilmaiseksi. Jos haluat sellaisen, voit tulostaa sen TÄÄLTÄ

Pian on myöhäiset heräämiset sekä useamman kupin aamukahvit hetkeksi jälleen historiaa. Koulu ja eskari alkavat täällä tulevana maanantaina - olisin voinut vielä jatkaa lomailua, mutta lapset puhkuvat intoa päästä kavereiden kera kouluun ja eskariin. Tajusin muuten just, että tulevana syksynä meillä on pelkkiä koululaisia - pikkuinen N aloittaa koulun. Äitiä vähän hirvittää, kun koulukin on tuhannen oppilaan - noh, kai tästäkin jotenkin selvitään.


Instastooryyn päivittelin muutama kuukausi sitten, kun jouduin lähes täysin vuodepotilaaksi loukattua selkäni. (Instaan pääset TÄSTÄ). Parin viikon kärvistelyn jälkeen menin viimein lääkäriin ja sain vahvat kolmio kipulääkkeet sekä vain reseptillä saatavaa Buranaa. Silloin päätin, että alan jälleen hoitaa terveyttäni, sillä kukapa muu sitä hoitaisi, kuin minä itse. Aikaisemmin kuntosalilla käydessäni en tuntenut minkäänlaisia pahoja tuntemuksia selässäni, joten päätin jatkaa sitä, kunhan tästä tokenisin. Nyt selän ollessa jo parempi, hankin uudelleen salijäsenyyden. Turha aloitusta pitkittää sen enempää, joten tämän mamman lenkkarit vie alkavalla viikolla salille - kuunnellen tietysti mitä selkä sanoo.


Lumista lauantaita kaikille !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti