torstai 21. marraskuuta 2019

Joulukranssi



Joulukuu alkaa olla jo lähellä ja siksi onkin hyvä aloittaa pukemaan kotia tähän jokavuotiseen juhlaan, mutta silti vielä pienin askelin.

Nappasin myyjäisistä mukaani kranssin, joka on tehty mustikanvarvuista(?) ja rautalangasta. Se oli niin kaunis ja sopii erinomaisesti skandinaaviseen joulusisustukseen. Se tarvitsi vain valot ympärilleen ja valmista tuli ! 

Joskus on ihanaa tuunata itse kaikenlaista, mutta on myös yhtälailla sallittua oikaista mutkat suoriksi ja hankkia valmiina. Onhan tämäkin kranssi itsetehty, mutta minä en ole sitä tehnyt. 

Tänävuonna meidän joulussa taitaa muutenkin näkyä helppous - luulen, että piparit on valmiiksi paistaneet "muiden äidit" ja keskitymme lasten kanssa koristelu puoleen. Sehän se vasta kivaa onkin !


Hain pari viikkoa sitten varastosta joulukoristeet ja ajatuksena oli kartoittaa tilanne. Noh, niinhän siinä sitten kävi, että kaikki joulupallot lähti myyntiin facebook kirppikselle. Onko meidän kuusi sitten ilman palloja(?) No ei... tai enpäs olekaan sittenkään niin varma. 

Ideana olisi laittaa sisälle vihreä joulukuusi (muovinen, sillä allergisia perheessä) ja hankkia valkoiset pallot sekä muutama rusetti - unohtamatta kuitenkaan valoja. 

Mentäisiin kuitenkin suhteellisen yksinkertaisella linjalla. 



Tuleeko Teille joulukuusi? 
Jos tulee, niin millainen ja onko koristeet itsetehtyjä vai mennäänkö jokavuotisilla samoilla palloilla yms?


Tähän väliin täytyy tehdä pieni tunnustus - inhoan puuroja. Sama mikä puuro, niin blaah ! Näin tilanne oli vielä pari vuotta sitten, mutta nyt odotan kieli vyön alla jouluaatto aamun riisipuuroa. Sen kaveriksi valion luumukeittoa, niin avot ! Ja en aio tehdä sitäkään itse, vaikka helppoa varmasti onkin ja edullisemmaksi tulisi, niin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti