lauantai 19. lokakuuta 2019

Syyskuulumisia



Pidätkö syksystä?

Ihannoin syksyssä luonnon omaa väripalettia - sen loisteliaisuus yllättää joka vuosi. On ihanaa saada maljakkoon muutama värikäs oksa. Vilukissana on mahtavaa heittää ylleen pehmoinen, pitkä villatakki ja jalkaan villasukat. Rankkasateet runtelevat peltikattoa ja pimeiden iltojen kunniaksi laitan kynttilöitä palamaan, niin ulos, kuin sisällekin. Ihana syksy !



Varastossa odottaisi okran värinen Cellon Kelo nukkamatto, mutta en ole vielä sitä hakenut. Jäin miettimään mennäänkö tänävuonna nykyisellä Svaneforsin paimentolaismatolla...

Myös makuuhuone kaipaisi kesän jäljiltä hieman lämpöisempää värimaailmaa. Olen yrittänyt paikallisista marketeista etsiä okran värisiä sametti tyynynpäällisiä sekä neulottua torkkupeittoa. En ole vielä onnistunut. Oranssia näytti olevan, mutta ei okraa. Ei viitsisi turvautua verkkokauppoihin ja odotella.

Ikean reissulta nappasin mukaan vain yhden oikean värisen tyynynpäällisen, joka löysi heti paikkansa olohuoneen sohvalta. Täytyy laajentaa etsintää ja syyslomareissulta katsella Salon ja ehkä mahdollisesti Raision tarjontaa.



Onko Teillä syysloma jo vietetty 
vai vasta edessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti