lauantai 13. heinäkuuta 2019

Omaa aikaa salilla


salitreenit, salilla, äiti treenaa, nike tanjun, hyvinvointi

Muutamat salitreenit takana ja olo on loistava ! 

Palataan kuitenkin vielä alkuun...

Jossain vaiheessa elämää tulee tilanne, jossa on hyvä pysähtyä - STOP ! Kääntää katse ensin taaksepäin, tutkailla jo elettyä elämää. Sitten siirtyä pohtimaan nykyhetkeä ja vasta sen jälkeen miettiä, miten käyttää loppuelämä. Huomasin elämäntapani, suhteutettuna toiveisiini olevan täysin päinvastainen. Oli siis aika tehdä radikaali muutos, mutta kuitenkin niin, että perustukset rakennetaan harkko kerrallaan. Olisiko minusta siihen?

Alkuun lähdettiin tilanteesta, jossa voidaan sanoa pohjakunnon olevan nolla - ja tähän ei vaikuttanut kuntoa kohottavasti kotiäidin päivä-/yötyö sekä muut arjen juoksut. Kuorrutetaan koko komeus vielä aimo annoksella stressiä, niin soppa on valmis. 

Vaatekaapissani oli treenivaatteet viimeksi 90-luvulla, joten jouduin hankkimaan kaiken. 

Niken Tanjun lenkkareita näkyy monella, joten ne ovat varmasti hyvät käytössä. Valintani oli siis selvä ja päivääkään en ole katunut. Kevyet, hengittävät ja aivan kuin ei olisi kenkiä jalassa ollenkaan. En enää ihmetellyt, miksi ne ovat saavuttaneet niin suuren suosion.

tatsi, kuntosali, kalajoki, kalajoki hiekkasärkät, sali

equa, juomapullo, ympäristöystävällinen, ekologinen, elämäntapamuutos, hyvinvointi

Juomapullo - se olikin jo haasteellisempi juttu. 

Muovista en enää halunnut kaapin perältä kaivaa, sillä tunsin ettei vesi maistu enää raikkaalta, vaan joltain aivan muulta. Ja itseasiassa taloudestamme lähti kierrätykseen kaikki muoviset juomapullot. 

Huhuilin eräällä Facebook sivustolla, muilta äideiltä millaisia juomapulloja Heillä on. Sain paljon vastauksia ja niiden joukossa oli Equa. 

Ko. merkkiä tuo maahan sekä myy Nikander. Lopulta tilasin suuresta valikoimasta *Squeeze juomapullon (0,55 l). Se on lasipullo ja kestää niin kylmiä, kuin kuumiakin juomia. Ympärillä olevat, mustat silikoni pehmikkeet suojaavat kolhuilta ja niiden avulla pullosta saa pitävän otteen. Korkki on ruostumatonta terästä. 

Pullo itsessään on konepesun kestävä, mutta korkki ei. Jää siis aika vähän käsinpestävää. Tuotoista lahjoitetaan 10% ympäristön ja luonnonsuojelun hyväksi. Tätä aihetta sivuaa myös Equan nimi, joka tulee sanoista eco ja aqua. 

Ja hei ! Onhan pullo äärettömän kaunis. 

Paita on Sense of Karma joogapusero ja tilasin sen Ellokselta. Tosin, se näkyy vain treenikassissa, mutta klikkaa linkistä lisää. Laukku on myös samasta paikasta.

sense on karma, ellos, äiti, kotiäiti, treenaa, sali, kuntosali, rapakunto
Treenin jälkeen jaksaa vielä hymyillä - vaikka jouduin tekemään, jo peruskoulussa inhottuja/peloteltuja vatsalihaspunnerruksia. Onneksi nykyään niitä voi tehdä monella eri tavalla ja hyvää ne vaan tekee, jo näin äiti-ihmisellekin.

Toivottavasti onnistun tavoitteessani, saada kokonaisvaltainen hyvinvoiva olotila. Eikö meistä jokainen siihen pyri?






 *Equa lasipullosta saatu alennusta, bloginäkyvyyttä vastaan

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet innostunut liikkumisesta ja treenaamisesta. Kyllähän se tuo hyvän olon. Minulla ei ole kovinkaan paljoa aikaa käydä salilla lasten takia, mutta olen miettinyt että hankkisin kuntosalilaitteita kotiin. Meillä on tyhjä kellarikerros, ja sinne voisi rakentaa oman salin. https://omasali.fi/kuntosalilaitteet/

    VastaaPoista
  2. Satu / Yksinkertaisesti koti15. maaliskuuta 2023 klo 14.11

    Käyn salilla, kun puoliso viettää laatuaikaa kotona lasten kanssa. Tai toinen mahdollisuus on mennä salille heti aamusta, kun lapset koulussa. Mahdollisuuksia löytyy, kun hetken miettii ajankäyttöä :) Tsemppiä sulle !

    VastaaPoista